Tapahtumat

Insinööriopiskelijan kalenteriin mahtuu useita legendaarisia tapahtumia. Kotkassa virallisia opiskelijabileitä järjestää Huvitoimikunta Kopla, jossa KoIO ry:lläkin on vetovastaava. Kuljetamme jäseniämme myös valtakunnallisiin insinööriopiskelijoiden suurtapahtumiin. Jäljempänä paljastamme niistä sinulle hieman lisää. Vain hieman.
 

Huomio, kaikki ajankohtaiset tapahtumat ja tiedotukset välitämme Facebookin ja Instagramin kautta!


Insinööriopiskelijapäivät - IOP

IOP on jokavuotinen, nykyisin keväisin järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen insinööriopiskelijat ympäri Suomen. Tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 1992, ja tapahtumakaupunki vaihtuu vuosittain. Vuonna 2017 reissasimme Mikkeliin, vuonna 2018 kutsuu Tampere. IOP:n pääohjelmaan kuuluvat mm. suuri rastikierros sekä loppubileet. Parasta antia ovat myös pitkät bussimatkat ja jatkojen jatkot!

ASTin-risteily

ASTin on valtakunnallinen aloittavien ja aloittavanmielisten inssiopiskelijoiden starttiristeily Turusta Turkuun. Risteily järjestetään joka syksy, ja mikäli KoIO:kin on lähdössä, kannattaa tarttua tilaisuuteen! ASTin-risteily on oiva tapa tiivistää tuoretta ryhmähenkeä tai tutustua inssiopiskelijoihin yli ryhmä- ja opiskelupaikkarajojen!

KoIO:n vappu - Popovin lakitus

KoIO:n vapunvietto alkaa aattona jo ennen puolta päivää, kun laulamme, pidämme puheita ja lakitamme fyysikko Aleksandr Popovin patsaan mittatilauksena teetetyllä jätti-imppulakilla! Kello kahdeltatoista saamme laittaa violetit tupsulakit myös omiin päihimme ja siirtyä vapaamuotoiseen vapunviettoon. Mikä olisikaan parempi perinne juhlistaa työväen, opiskelijoiden ja lukuvuotemme päättymisen juhlaa? Liity lössiin, Kotkassa ei toistaiseksi ole muuta opiskelijavapputoimintaa.