Insinööritapahtumat

Insinööriopiskelijan kalenteriin mahtuu useita legendaarisia tapahtumia, niin Kotkassa kuin ympäri maata. Kuljetamme jäseniämme myös valtakunnallisiin insinööriopiskelijoiden suurtapahtumiin. Jäljempänä voit lukea niistä lisää.
 

Huomio, kaikki ajankohtaiset tapahtumat ja tiedotukset löydät meidän Instagramin ja Facebookin kautta!Instagram: @koiory

Facebook: Kotkan Insinööriopiskelijat KoIO ry


Insinööriopiskelijapäivät - IOP

IOP on jokavuotinen, nykyisin keväisin järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen insinööriopiskelijat ympäri Suomen. Tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 1992, ja tapahtumakaupunki vaihtuu vuosittain. Vuonna 2018 reissasimme Tampereelle, vuonna 2019 suuntana oli Helsinki. Muutaman viimevuoden IOP valitettavasti peruttiin koronan takia, mutta vuonna 2023 pääsemme jälleen osallistumaan! IOP:n pääohjelmaan kuuluvat mm. suuri rastikierros sekä loppubileet. Parasta antia ovat myös pitkät bussimatkat ja jatkojen jatkot! Lisätietoja IOP:stä täältä.

ASTin-risteily

ASTin on valtakunnallinen aloittavien ja aloittavanmielisten inssiopiskelijoiden starttiristeily Turusta Turkuun. Risteily järjestetään joka syksy, ja mikäli KoIO:kin on lähdössä, kannattaa tarttua tilaisuuteen! ASTin-risteily on oiva tapa tiivistää tuoretta ryhmähenkeä tai tutustua inssiopiskelijoihin yli ryhmä- ja opiskelupaikkarajojen!

InssiCooper

InssiCooper on vaellustapahtuma, joka kokoaa opiskelijoita ympäri Suomea vaeltamaan syyskuussa Pyhä-Luoston kansallispuiston ruskan kultaamissa maisemissa.

Matkaa kertyy noin 32 kilometriä ja taivallukselle on varattu aikaa 1,5 vuorokautta. Vaellus etenee hitaimpien vauhdissa, joten tapahtuma soveltuu erinomaisesti ensikertalaisillekin. Matkan aikana suoritetaan joukkueina leikkimielisiä rasteja ja paras joukkue palkitaan vaelluksen päätteeksi.

KoIO:n vappu - Popovin lakitus

KoIO:n vapunvietto alkaa aattona jo ennen puolta päivää, kun laulamme, pidämme puheita ja lakitamme fyysikko Aleksandr Popovin patsaan mittatilauksena teetetyllä jätti-imppulakilla! Kello kahdeltatoista saamme laittaa violetit tupsulakit myös omiin päihimme ja siirtyä vapaamuotoiseen vapunviettoon. Mikä olisikaan parempi perinne juhlistaa työväen, opiskelijoiden ja lukuvuotemme päättymisen juhlaa?

100 päivää vappuun - Popovin pipotus

Uudempana perinteenämme on myös pipottaa Popovin patsas 100 päivää ennen vappua.


Insinööriopiskelijoita edustamassa Kotkan meripäivillä -23.
Vapun simajooga -23
ASTin-risteily -23